Initiatieven en projecten op de kaart gezet

Het magazine Toekomstbouwers staat vol projecten en initiatieven die net iets verder gaan dan gewoon duurzaam. Vaak raken ze meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelen en komen ze voort uit partnerschappen. Die projecten zijn letterlijk op de kaart gezet. 

DGBC heeft partners gevraagd voor welke projecten zij warmlopen en waarvoor zij graag wat meer aandacht willen zien. Dat resulteerde in een kaart vol met pareltjes van en voor Toekomstbouwers. Ter inspiratie, lering en vermaak. Het thema van Toekomstbouwers is niet voor niets: Hier gaan we voor.

Dat is ook het thema van de Dutch Green Building Week van 10 tot en met 14 oktober. Bij het DGBC Festival op dinsdag 11 oktober komen een aantal initiatieven ook voorbij. De kern: lokaal, sociaal en duurzaam. Kortom: Hier gaan we voor. 

Lees gratis het digitale magazine Toekomstbouwers 2022

SDG's

Logo voor Goede gezondheid en welzijnGoede gezondheid en welzijn | Logo voor Betaalbare en duurzame energieBetaalbare en duurzame energie | Logo voor Industrie, innovatie en infrastructuurIndustrie, innovatie en infrastructuur | Logo voor Duurzame steden en gemeenschappenDuurzame steden en gemeenschappen | Logo voor Verantwoorde consumptie en productieVerantwoorde consumptie en productie | Logo voor Leven in het waterLeven in het water | Logo voor Leven op het landLeven op het land | Logo voor Partnerschap om doelstellingen te bereikenPartnerschap om doelstellingen te bereiken

Gerelateerd

G&S&: ‘Duurzaamheid is sexy geworden’

G&S&: ‘Duurzaamheid is sexy geworden’

DGBC steunt ontwikkeling Whole Life Carbon Roadmap door EU 

DGBC steunt ontwikkeling Whole Life Carbon Roadmap door EU 

Campagne Duurzaam Regeerakkoord gelanceerd

Campagne Duurzaam Regeerakkoord gelanceerd