Signify publiceert whitepaper over impact circulair bouwen

Signify organiseerde samen met DGBC op vastgoedbeurs PROVADA een rondetafelgesprek. Leiders vanuit de bouw, projectontwikkeling, technologie, industrie en wetenschap spraken samen over de transitie naar een duurzame en circulair gebouwde omgeving in 2040.

De inzichten van het gesprek aan deze leiderschapstafel lees je nu in ‘De impact van circulair bouwen op de gebouwde omgeving’. Daarin ontdek je de visie van Signify op de circulaire versnelling die het klimaat zo hard nodig heeft. Eeder schreef DGBC zelf ook al een artikel over de Leiderschapstafel die door Signify werd georganiseerd. 

Podcast

Naast de whitepaper maakte Signify een podcast van het gesprek tussen Onno Dwars (Ballast Nedam Development), Rob van Hattum (programmamaker VPRO en CTO Nemo), Rutger Schuur (voorzitter bestuur DGBC), Hellen van der Plas (CEO Signify Benelux), Robert Bakker (Development manager Redevco), Constantijn Berning (Development Director, EDGE Technologies) en Heleen Herbert (Commercieel directeur Heijmans) plaats aan de leiderschapstafel. Het gesprek stond onder leiding van Lars Sørensen. In dat gesprek zei Rutger Schuur:

Duidelijke mijlpalen stellen, helpt te versnellen."
#motiveren #certificeren #investeren

- Rutger Schuur, voorzitter DGBC

Bekijk hier de whitepaper van Signify.

Beluister hier de podcast van het hele gesprek. 

DGBC-partners

Signify

Professionals

Rutger Schuur

Gerelateerd

G&S&: ‘Duurzaamheid is sexy geworden’

G&S&: ‘Duurzaamheid is sexy geworden’

DGBC steunt ontwikkeling Whole Life Carbon Roadmap door EU 

DGBC steunt ontwikkeling Whole Life Carbon Roadmap door EU 

Campagne Duurzaam Regeerakkoord gelanceerd

Campagne Duurzaam Regeerakkoord gelanceerd