Terug naar overzicht

‘The next step’ in het verduurzamen van winkelvastgoed

Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ energieakkoord te halen en een klimaatbestendige toekomst van de Nederlandse winkelsector te waarborgen is een versnelde verduurzaming van het winkelvastgoed noodzakelijk. Het platform ‘Duurzaam Winkelvastgoed’ wil hierin optreden als katalysator. Bij het platform zijn organisaties aangesloten die een zeer groot deel van de sector vertegenwoordigen waardoor de achterban efficiënt en effectief bereikt kan worden.

Om ‘the next step’ richting verduurzaming voor deze achterban inzichtelijk te maken wordt op 7 november een middagcongres georganiseerd. Tijdens dit congres zullen onder andere Anneke de Vries (Ahold) en Thomas Metz (Dutch Green Building Council) van de werkgroep Retail van het Deltaplan Duurzame Renovatie aanwezig zijn. Zij presenteren samen met Rachelle Vingerhoeds (HB Capital) een ‘Paris Proof indicator’ voor duurzaam winkelvastgoed.

Verder zullen toonaangevende sprekers van onder meer ABN AMRO, Cushman & Wakefield, maar ook van bijvoorbeeld Philips Lighting zich buigen over onderwerpen als waardecreatie, circle of influence en techniek & innovatie.

Meer informatie of inschrijven voor het congres kan via deze link.

Terug naar overzicht